joi, iunie 03, 2010

Respect Părinţilor de Îngeri

Ce poate fi durere mai mare decat sa pierzi un copilas? O bucatica din tine ... un sufletel... nici niste simple cuvinte nu ar putea descrie acea durere. Poate doar privind filmuletul de mai jos fiecare dintre noi poate sa simta intr-o mica masura ce inseamna cu adevarat.





Tribute to Sweet Baby Ava. Born April 14th, 2005 Died April 14th, 2005.

O durere care parca iti sfasie inima... ma si intreb unori cat de puternici pot fi astfel de parinti ca sa reuseasca sa treaca peste aceasta tragedie din viata lor si sa continue. Ar fi absurd sa ne intrebam de ce s-a intamplat ceea ce s-a intamplat cred ca totul are un rost in lume chiar si asemena momente mai tragice.

Aceste familii trec prin momente unice si foarte putini pot intelege cu adevarat pana nu trec prin aceeasi situatie. Insa nu renunta continua sa lupte si desi nu este asa de greu reusesc.
Pe cand unii dintre noi ne cainam si dramatizam totul pentru niste nimicuri ei sunt cu adevarati niste luptatori. Daca ne-am pune poate pentru cateva momente in situatia lor am intelege probabil de ce conteaza asa mult sa pretuim viata pentru ca ea este unica.

Acesti parinti din filmulet au alt copilas acuma si probabil ca experienta prin care au trecut nu o vor uita vreodata, au devenit mai puternici, mai uniti si mai iubitori de viata.

De curand pe 30 mai la ora 17:30 organizatia E.M.M.A. (eternul miracol materna alinare) a organizat ziua parintilor de ingeri pentru toti ingerasii de acolo sus.

Ziua Părinţilor de Îngeri 30 mai 2010


Iubiti viata dragii mei indiferent de situatie desi poate este mai greu unori insa nimic nu are o valoare mai are ca viata si trebuie sa o pretuim cu orice pret.

Sursa Video: www.youtube.com/user/kcadeau

2 comentarii:

  1. Sa pierzi o persoana draga este intotdeauna dureros... dar parca unele pierderi sunt cumva normale... de exemplu desi ne doare enorm toti stim ca e normal ca intr-o zi sa ne ingropam parintii... desi ne doare la fel de mult ne asteptam ca e posibil ca intr-o zi sa trebuiasca sa ne ingropam sotul/sotia sau fratii/surorile... dar sa pierzi un copil e ceva impotriva firii... si tocmai prin asta e mai dureros decat orice alta pierdere pe care o putem suferi...

    RăspundețiȘtergere
  2. ,,am ajuns sa ne mandrim ca in acest veac mereu se moare" zicea un poet,da asa este ne mandrim.De ce zic asta ? Am sa va explic :ne mandrim de constructii care in acest moment nu-si au rostul.Consruim mari si impunatoare sedii unde stau atentie ,stau asa am zis ,iluminatii nostrii care conduc marile companii ale statului si isi umplu gusile si buzunarele.Construim mari catedrale si biserici , unde sa incapa cat mai multi enoriasi, pentru care la randul lor scot sume imense de bani iar preotii isi umplu buzunarele pe seama noasta ajungand un lux si o ingropaciune s,a,m.d. Oameni buni ne mor copii de cancer si nu facem nimic. Plang parinti ca nu au banii necesari pentru ai opera in afara si noi ,noi ce facem,parintii care plang? De ce mai marii nostrii se duc in afara la operatii ,? a nu sunt conditii!!In Franta ,Germania ,....Austria sunt nu? Avem oameni capabili dar... nu ajunge numai asta .Dar in curand vor pleca si o sa apelam la vrajitoare,sa stiti ca nu mai e mult...Nimic nu e mai dureros sa-ti vezi copilasul cum moare,va zic eu ca sunt patit.Si stiti ce e dureros ? Daca il duceam in Franta scapa,dar asa viata lui sa sfarsit la 6 anisori.Dar traim in Romanaia ......

    RăspundețiȘtergere

Alte povestioare de viata:

Related Posts with Thumbnails